Ravioli van kreeft

Ingrediënten

  • 1 pakje wontonvellen
  • 1 prei
  • 1 selder
  • 500 ml kippenbouillon
  • 1 potje bieslook
  • 2 el ricotta
  • 200 gr shiitake
  • ½ gekookte kreeft (=restje)
  • 1 pijpajuin
  • ALPRO Bakken en Braden
Gevorderde
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Aziatisch
Soep

Bereiding

  1. Haal al het kreeftenvlees uit het pantser en kook het pantser mee in de bouillon voor extra smaak.

  2. Snij het kreeftenvlees fijn en vermeng met de ricotta en fijngesneden bieslook. Kruid met peper en een snuifje zout. Stoof de fijngehakte pijpajuin, kruid met peper en voeg bij de vulling. Vul de wontonvellen met de vulling.

  3. Zeef de bouillon door en zet opnieuw op het vuur. Snij de prei en selder in julienne en pocheer samen met de shiitake in de kokende kippenbouillon.

  4. Stoom de ravioli’s +/- 2 minuten gaar in de bouillon.

  5. Dresseer met de groenten en werk af met het lof van de selder.

0
Nog geen stemmen