Hazenrug met polenta en kastanjes

Ingrediënten

Hazenrug is zo al een heerlijk stukje vlees. Serveer het met polenta en kastanjes en je hebt een topgerecht. Lust je geen polenta? Probeer het dan met kroketjes of gebakken aardappelen.

Gevorderde
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Bak het vlees in wat olijfolie en boter. Kruid met peper en zout

  2. Giet de polenta langzaam in kokend water. Kook al roerend 3 min gaar. Voeg de laatste minuut de gekookte kastanjes toe.

  3. Maak de porcini (eekhoorntjesbrood) schoon, snijd in fijne reepjes en bak ze in olijfolie krokant. Blus met een scheut Marsala en kruid met peper en zout

  4. Serveer de hazenrugfilets op de polenta en daarop de krokant gebakken porcini.

0
Nog geen stemmen