Koude pastasalade met mozzarellaloempia

Ingrediënten

  • 4 vellen brickdeeg
  • 2 bolletjes (buffel)mozzarella
  • 200 gr pasta
  • 2 tomaten
  • 20 olijven
  • 1 eigeel
  • 10 blaadjes basilicum
  • 4 el witte azijn
  • 2 dl room
  • 4 el olijfolie
  • pomodorikruiden
  • 1 teentjes gehakte look
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Vegetarisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Snijd de mozzarella in dikke schijven en pak ze in in het brickdeeg. Kleef het brickdeeg vervolgens dicht met het eigeel. Bak de mozzarella in een pan met voldoende olijfolie.

  2. Kook de pasta gaar en spoel onder koud water. Ontvel en ontpit de tomaten. Meng de pasta met olijven, blokjes tomaten gehakte basilicum, azijn, de room en de olijfolie. Voeg wat gehakte look en pomodorikruiden toe. Meng het geheel en schik er de gefrituurde mozzarella op.

0
Nog geen stemmen