Panini met zuurkool

Ingrediënten

  • 200 gr zuurkool
  • 4 panini's
  • 4 Frankfurter worsten
  • 1 stuk Reblochon kaas
  • 4 schijven Breydelspek
  • graanmosterd
  • 1 teentje look
  • 1 ui
  • Italiaanse kruiden
  • tijm, rozemarijn, laurier, jeneverbessen
  • 1 bouillonblokje groenten
Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Broodjes

Bereiding

  1. Voor de zuurkool : Stoof snippers ui en look. Voeg de choucroute erbij. Bevochtig met water en witte wijn. Voeg er tijm, laurier, rozemarijn, jeneverbessen, bouillonblokje bij.

  2. Snijd de panini middendoor. Beleg met zuurkool, worsten, schijfjes reblochon en Breydelspek.

  3. Leg tussen de panini grill - ongeveer 10’. Serveer met graanmosterd en werk af met Italiaanse kruiden

0
Nog geen stemmen