Ravioli met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten

  • 24 wonton velletjes
  • 1 el truffelpasta
  • 50 ml truffelsap
  • 1 eigeel
  • peper en zout
  • 3 dl kippenbouillon
  • 1 sjalot
  • 4 el porto
  • Truffel (indien mogelijk)
  • notenolie
  • 2 dl alpro bakken en braden
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Snijd de sjalot en het eekhorentjesbrood in brunoise. Bak de helft van de sjalot samen met het eekhoorntjesbrood in wat Alpro bakken en braden, wanneer het goed aangestoofd is doe je er 1 eetlepel Porto bij. Haal alles uit de pot, doe opnieuw wat Alpro bakken en braden in de pan, stoof de rest van de sjalot aan, doe er de rest van de porto bij, de kippenbouillon, laat dit inkoken, doe er het truffelsap en de Alpro soja cuisine bij. Op het einde nog wat truffelpasta toevoegen.

  2. Neem de wonton vellen, leg 1 vel voor je, smeer 1 vel in met eigeel, op het andere vel leg je een lepel van het eekhoorntjesbrood, leg het besmeerde vel erop en druk goed aan. Zet in een oven van 120 graden op 4 minuten. Leg de ravioli in een bord, giet de saus er over, strooi er nog wat bieslook over en eventueel wat truffel.

0
Nog geen stemmen