Ree met ganzenlever gnocchi

Ingrediënten

  • 2 schijfjes ganzenleverterrine
  • 600 gr reefilet
  • 250 gr aardappelpuree
  • 80 gr bloem
  • 1 el truffelpuree
  • 1 dl porto
  • 1 dl water
  • 2 dl (light) room
  • rundsbouillon
  • verse kervel
  • notenolie
Gevorderde
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Snijd de foie gras in reepjes. Meng de puree met bloem en truffelpuree.

  2. Rol het deeg open en beleg met de ganzenlever. Rol het dicht en maak zo de gnocchi , gerold en dichtgemaakt.

  3. Bak de ree seignant in wat Alpro soja cuisine, haal uit de pan. Blus de pan met porto en water en voeg wat bouillon bij, daarna de room en laat inkoken tot een gebonden saus. Kook de gnocchi gedurende 4 minuten in kokend water

  4. Snijd het vlees in schijfjes schik op een bord en overstrooi met een beetje notenolie. Serveer de ree met de saus en de gnocchi. Versier met wat verse kervel.

0
Nog geen stemmen