Rijst met wilde champignons

Ingrediënten

  • 2 zakjes basmatirijst
  • champignons
  • 1 sjalot
  • tijm en laurier
  • 1 teentje look
  • 150 gr girollen
  • 2 blaadjes salie
  • 6 el geraspte parmezaan
  • 2 el groentenbouillon
  • 2 dl room
  • kruiden naar keuze
  • bakboter
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Vegetarisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Stoof de fijngehakte sjalot, de look en de champignons in een beetje boter. Voeg er vervolgens de fijngehakte salie, een beetje PH Groentenbouillon, water en de room aan toe.

  2. Kook de rijst in een beetje PH Groentebouillon. Voeg de gekookte basmatirijst toe aan de champignons en meng alles.

  3. Serveer de rijst en strooi er nog een beetje parmezaan overheen. Werk af met fijngehakte kruiden naar keuze.

0
Nog geen stemmen