Risotto van spinazie met zalm en chorizo

Ingrediënten

  • 500 gr verse spinazie
  • 500 gr zalm
  • 12 schijfjes chorizo
  • risottorijst
  • 1 glas witte wijn
  • 1 l bouillon
  • 2 el spekblokjes
  • 2 blaadjes salie
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 el parmezaanschilfers
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Doe de risottorijst in een pan, giet er wat witte wijn op. Doe er de gehakte look bij en de spekblokjes. Blijf roeren gedurende een half uur en doe er beetje bij beetje de bouillon bij.

  2. Snijd de spinazie in fijne reepjes, alsook de salie en voeg toe. Doe de chorizo erbij en ook een deel van de Parmezaan. Leg een schijfje zalm op de risotto, giet er wat olijfolie over en versier met wat Parmezaan.

0
Nog geen stemmen