Tiramisu met peperkoek en sinaasappel

Ingrediënten

  • 250 gr mascarpone
  • 1 sinaasappel (à vif gesneden: geschild en de partjes tussen de vliesjes uitgesneden)
  • peperkoek
  • 3 eierdooiers
  • 2 eiwitten
  • 50 gr suiker
  • het overige sap van de sinaasappel
  • rosé wijn
  • 8 stukken peperkoek
Dit kan iedereen
4 personen
Meer dan 90 minuten
Italiaans
Dessert

Bereiding

  1. Splits de eieren. Klop de 3 eierdooiers met suiker wit en schep er de mascarpone bij. De eiwitten stijf kloppen en ook aan het mascarponemengsel toevoegen.

  2. Week de peperkoek in het mengsel van sinaasappelsap en rosé en mix dit fijn tot crème. Maak in het glas laagjes van peperkoekcrème, sinaasappel en mascarponecrème. Laat een uurtje opstijven in de koelkast.

0
Nog geen stemmen