Vegetarische pasta met spinazie en boontjes

Ingrediënten

  • 400 gr penne
  • 1 sjalot
  • 1 handvol spinazie
  • 1 teentje look
  • 3 el amandelschilfers
  • peper
  • zout
  • 150 g ricotta
  • 300 g groene boontjes
  • een paar takjes basilicum
  • een paar takjes peterselie
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Vegetarisch

Bereiding

  1. Kook de penne gaar volgens de verpakking.

  2. Doe 2 eetlepels olijfolie in een pan. Snij een sjalotje en look fijn. Stoof aan.

  3. Blancheer of stoom de boontjes al dente. Stoof ze daarna mee aan met het sjalotje. Voeg de spinazie en grofgehakte olijven toe. Stoof aan.

  4. Rooster de amandelschilfers lichtbruin.

  5. Kruid de groenten met peper en zout. 

  6. Meng de pasta onder de groenten. Meng er de ricotta onder. Werk af met verse kruiden en amandelschilfers.

0
Nog geen stemmen