Vispannetje

Ingrediënten

  • 150 gr kabeljauw
  • 150 gr tonijn
  • 150 gr zalm
  • 8 scampi
  • boter
  • jonge wortelen
  • asperges
  • boontjes
  • room
  • courgette
  • chorizo
  • groentebouillon
  • basilicumolie
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Stoom de vis 1 minuut op 100 graden.

  2. Snijd de scampi's, boontjes, courgette, de asperges en de jonge wortelen fijn en stoof ze aan in boter. Snijd de chorizo fijn en doe deze erbij. Zet de groentjes onder water en voeg de bouillon toe.

  3. Haal de vis uit de stomer en schik hem in het bord met de groentjes, scampi's en chorizo.

  4. Voeg het kookvocht samen met wat room toe aan de saus. Laat het geheel nog even doorkoken en doe de saus dan in het bord. Werk af met nog een beetje basilicumolie.

0
Nog geen stemmen