Vlaswijting met garnalen

Ingrediënten

  • 100 gr garnalen
  • 200 gr vlaswijting (Alaska pollack)
  • tagliatelle
  • sjalotjes
  • boter
  • 1 dl room
  • peterselie
  • lente-uitjes
  • 1 dl citroenjenever
Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Snijd de vis in stukken en bak aan in wat boter.

  2. Snijd de lente uitjes in stukjes en hak de peterselie. Kook de pasta beetgaar.

  3. Haal de vis uit de pan en giet het vet weg. Blus met de citroenjenever en scheutje room, laat even inkoken en werk af met de helft van de versnipperde lente uitjes en gehakte peterselie.

  4. Schik wat tagliatelle op het bord, leg hierop de vis en versier met de garnalen, de saus en strooi er de rest van de lente uitjes over.

0
Nog geen stemmen