Zoetzure scampi

Ingrediënten

  • 24 langoustines of scampi
  • 4 el wittewijnazijn
  • arachideolie
  • 2 sjalotten
  • 4 tenen look
  • 1 el acaciahoning
  • 2 el ketchup
  • 4 el water
  • PH vis- of groentebouillon
  • 4 el gehakte koriander
  • spaghettikruiden
  • room
  • Materne appel/tomaat/basilicum compote
Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Pel de sjalotjes en de knoflook en hak ze fijn. Wok de langoustines in de arachideolie met de room. Voeg de sjalotjes en de knoflook toe.

  2. Blus na 5 minuten met de wittewijnazijn, de honing, de Materne appel/tomaat/basilicum compote en het water. Voeg wat bouillon toe en laat even doorkoken.

  3. Bestrooi met spaghettikruiden en serveer.

0
Nog geen stemmen