Krokante pasteitjes met spinazie, feta en tuinkruiden

Ingrediënten

  • handvol gehakte en lichtgebakken spinazie
  • 100 gr fetakaas
  • ¼ el droge munt
  • ¼ el oregano
  • ¼ el look (geperst)
  • enkele takjes dille
  • filodeeg
Beginner
4 personen
Minder dan 15 minuten
Marokkaans
Hapje

Bereiding

  1. Alles samen mengen tot één prakje

  2. Leg steeds twee vellen filodeeg op elkaar en snij in 3 repen van 5cm breed. Lepel steeds een beetje farce onderaan op de reep en vouw de reep driehoeksgewijs op tot een mooi envelopje. Doe met alle repen hetzelfde.

  3. Verhit een laagje olie in een pan met een dikke bodem en bak hierin de envelopjes goudbruin. Laat deze uitlekken op keukenpapier.

  4. Schik de briwatjes op een mooie schaal. Serveer onmiddellijk.

0
Nog geen stemmen

Monte Palma, Verdejo 2011 (Rueda, Spanje)

Colruyt €4,95

Eenvoudige, maar plezierige en spotgoedkope Rueda, lekker vol pompelmoeszeste, groene appel en kruisbes.