Gebakken zeebarbeel met crème van Parmezaan

Ingrediënten

  • gemalen Parmezaanse kaas
  • mascarpone
  • geplette look
  • mayonaise
  • 1 bot verse basilicum
  • scheutje xeresazijn
  • 1 el mosterd
  • 1 ei
  • zongedroogde tomaatjes
  • gedroogde kappertjes
Gevorderde
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Voor de vinaigrette van basilicum het ei, de mosterd, xeresazijn en de verse basilicum in de blender mixen en vervolgens opwerken met olijfolie.

  2. Voor de lookmayonaise de mayonaise mengen met fijngehakte look en enkele saffraandraadjes.

  3. De zeebarbeel kruiden met peper en zout en vervolgens bakken in een beetje olijfolie, de velkant eerst.

  4. De crème van parmezaan maak je door mascarpone en fijngemalen Parmezaanse kaas samen op te warmen en te mengen.

  5. Je gerecht verder afwerken met gedroogde kappertjes en zongedroogde tomaat.

0
Nog geen stemmen