Zeebaars met provençaalse saus

Ingrediënten

  • ½ rode paprika
  • ½ gele paprika
  • 1 ui
  • ½ aubergine
  • ½ courgette
  • ½ liter tomatenpulp
  • zeebaars
  • verse basilicum
  • verse tijm
  • look
Beginner
2 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Snij alle groenten in brunoise.

  2. Fruit de groenten afzonderlijk aan met telkens een teentje look en een takje tijm. De ui en de 2 kleuren paprika's mogen wel samen.

  3. Laat de groentjes uitlekken in een zeef, zodat de overtollige olijfolie weg kan.

  4. Breng de tomatenpulp op smaak met basilicum, look, peper en zout. Laat koken. Indien nodig de coulis mixen. Vervolgens de groenten erbij voegen.

  5. Stoom de zeebaars 3 minuten op 70°C. Als hij klaar is, ontvel de zeebaars voor het opdienen samen met de provençaalse saus.

5
Average: 5 (1 vote)