Lamskoteletjes met tomatenboter en look

Ingrediënten

  • 12 lamskoteletjes
  • 2 pijnboompitten
  • 200 gr boter
  • 1 teentje look
  • 1 takje vers gehakte rozemarijn
  • 4 gekookte aardappelen
  • raketsla
  • 20 halfgedroogde tomaten
  • parmezaanschilfers

Lamskoteletjes op de barbecue zijn altijd een feest, op voorwaarde dat je ze niet te lang laat garen. Dat ze zich perfect met de vingers laten eten is mooi meegenomen. Kun je er aan de barbecue alvast eentje voorproeven.

Beginner
4 personen
Minder dan 15 minuten
Italiaans
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Rol de aardappelen in aluminiumfolie en leg de pakketjes op de grill.

  2. Kruid de lamskoteletjes met peper en zout, bestrooi met Italian mix en doe er een beetje olijfolie op. Leg ze in een klem. Gril op de BBQ.

  3. Cutter de boter met de gehakte rozemarijn, tomaten, look en pijnboompitten, peper en zout.

  4. Snijd de aardappel in 2 en doe er boter op.

  5. Serveer het vlees met de boter, wat raketsla, gedroogde tomaatjes en parmezaanschilfers. Besprenkel met wat olijfolie en balsamico.

0
Nog geen stemmen