Barbecuehapje: minihamburgers

Ingrediënten

  • Pikante saus (of Diabolosaus)
  • ½ bot peterselie
  • 1 teen look
  • 4 tl gefrituurde ajuin
  • 4 schijfjes ingelegde augurkjes
  • 250 g varkensgehakt
  • BBQ-saus
  • sla
  • 4 hamburgerbroodjes

Aan het wachten tot de côte à l'os klaar is? Bak ondertussen hapjes: minihamburgers. Geen barbecue? Bak ze in de pan of in de oven en maak indruk tijdens je feest.

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Broodjes
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Tip: Het gehakt mag niet te mager zijn, het vet houdt de burger samen. Bereid het gehakt met de fijngesneden sjalot, de geplette look en de gehakte peterselie en meng. Rol balletjes van het gehakt en druk die plat om de burgers te maken. Steek de burgers tussen een BBQ klem en grill ze.

  2. Leg de broodjes even op de grill. Snijd de augurkjes in schijfjes.

  3. Bouw de hamburger op met de sla, de saus, de burger, de augurkjes, de BBQ-saus en de gefrituurde ajuintjes.

0
Nog geen stemmen