Bakbananen

Ingrediënten

  • 2 rijpe bakbananen (laat je niet afschrikken door de kleur van de schil die donkergroen, gelig of zwart kan zijn)
  • 4 el boter of olijfolie
Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Amerikaans
Dessert

Bereiding

  1. Pel en snijd de bakbananen in schijfjes van ongeveer 1,5 centimeter dik.

  2. Smelt de vetstof in een pan met antiaanbaklaag. Leg de schijfjes bakbanaan in een enkele laag. Bak gedurende 2 tot 3 minuten aan elke kant tot de bakbanaan er karamelkleurig uitziet.

  3. Leg de gebakken schijfjes op keukenrol om uit te lekken. Dien op na 2 tot 3 minuten.

0
Nog geen stemmen

New York Street Food

Redactie
Tom Vandenberghe, Luk Theys & Jacqueline Goossens
Uitgeverij 
Lannoo
Fotografie 
Luk Theys
ISBN 
9789401403689
Meer info >>>