Boterham met zure haring, rode biet en appel

Ingrediënten

Suikervrij én gezond koken hoeft niet altijd slecht te zijn.

Tip: 70g per snede

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Diabetici
Broodjes

Bereiding

  1. Schil en rasp de rode biet en appel. Doe in een mengkom.

  2. Snijd de augurken in kleine blokjes en voeg toe.

  3. Snipper de dille en bieslook fijn en voeg toe.

  4. Schep er de mayonaise, zure room, graantjesmosterd en honing bij.

  5. Meng alles goed en kruid af met peper, zout en tabasco.

  6. Was de waterkers en dep droog.

  7. Snijd de haringfilet in stukken.

  8. Doe een portie salade van rode biet op een boterham. Leg er wat frisse waterkers bovenop en eindig met de stukjes zure haring.

0
Nog geen stemmen

Dit gerecht komt uit "Diabeet"

Diabeet is het eerste boek van blogger, fotograaf en culinaire duizendpoot Thomas Van De Water. Ontdek meer informatie over en recepten uit het boek.