Cannelloni van aubergines met ricotta zwarte tapenade en tomatensaus

Ingrediënten

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Vegetarisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Gril de aubergines gaar in een grillpan. Besprenkel ze met olijfolie, peper en zout. Laat afkoelen.

  2. Leg 2 aubergineschijven in de lengte achter elkaar zodat ze elkaar ongeveer 3 cm overlappen. Verdeel er een soeplepel tomatensaus over. Leg een flinke soeplepel ricotta op het uiteinde van de aubergine, een schepje tapenade en maak een rolletje. Leg per 2 op een ingevette ovenschaal. Overgiet met een beetje tomatensaus.

  3. Verwarm 10 minuten in een oven van 160°. Schep in een bord, overgiet met flink wat warme tomatensaus. Werk af met parmezaanschilfers, zwarte tapenade en basilicum.

0
Nog geen stemmen