Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
VTM Koken
  • Weekmenu
VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV
Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoekveld

Chocolade-ijs
Sabayon van limoncello met aardbeien en chocolade-ijs
Recept

Sabayon van limoncello met aardbeien en chocolade-ijs

Aardbeien, witte chocolade, karnemelk en zoethout
Recept

Aardbeien, witte chocolade, karnemelk en zoethout

Geflambeerde ananas met chocolade-ijs en sabayon
Recept

Geflambeerde ananas met chocolade-ijs en sabayon

Ijsje met chocolade
Recept

Ijsje met chocolade

Chocolade in al zijn verleidelijke vormen  met verboden vruchten
Recept

Chocolade in al zijn verleidelijke vormen met verboden vruchten

Chocolade-ijs

15 sep 2011

Ingrediënten

  • 240 gr pure chocolade
  • 1 l volle melk
  • 150 gr suiker
  • 6 eierdooiers
  • 4 el lopende honing
Piet Huysentruyt
SOS Piet
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Dessert

Bereiding

  1. Klop de eierdooiers schuimig op met de suiker. Laat de melk opkoken met de chocolade en de honing.

  2. Giet de melk bij de opgeklopte eieren en laat het geheel afkoelen. Giet in de ijsmachine en laat draaien.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

0
Nog geen stemmen
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Loïc: Zot van Koken: Tiramisu met homemade lange vingers
Recept

Tiramisu met homemade lange vingers

Loïc: Zot van Koken: Brownies, braambessencoulis en dalgona koffie
Recept

Brownies, braambessencoulis en dalgona koffie

Loïc: Zot van Koken: Chocolade babka
Recept

Chocolade babka

Loïc: Zot van Koken: Aardbeiensorbet, muntolie, gemarineerde aardbei en pistachemadeleine
Recept

Aardbeiensorbet, muntolie, gemarineerde aardbei en pistachemadeleine

Loïc: Zot van Koken: Paaseclairs van Loïc
Recept

Paaseclairs van Loïc

Loïc: Zot van Koken: Portokalopita
Recept

Portokalopita

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Rumcake met ananassaus
Recept

Rumcake met ananassaus

Loïc: Zot van Koken: Zoete en hartige boekweitpannenkoek
Recept

Zoete en hartige boekweitpannenkoek

Loïc: Zot van Koken: Baskische kaastaart vs koekjestaart
Recept

Baskische kaastaart vs koekjestaart

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Koekjescrumble met citroen-mangomousse
Recept

Koekjescrumble met citroen-mangomousse

Loïc: Zot van Koken: American pie met crème anglaise
Recept

American pie met crème anglaise

Loïc: Zot van Koken moelleux met karamel en pompelmoes
Recept

Moelleux met karamel en pompelmoes

Logo DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

JEP
CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Contact