Dorade in de oven met gegrilde rode paprika en pesto van courgettes

Ingrediënten

  • 2 gegrilde en gepelde rode paprikas
  • 4 ontschubde doradefilets met vel
  • 4 el ongeschilde courgette in brunoise
  • basilicum
  • parmezaanse kaas
  • look
  • olijfolie
  • pijnboompitten
  • fleur de sel
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Maak de pesto door alle ingrediënten te mixen met een staafmixer of cutter. Geef 2 dwarse sneden in de velkant van de dorades en kruid ze flink met peper en zout.

  2. Schik ze op de gegrilde paprika en zet ze 5 minuten in een oven van 230°. Schakel over op grillstand en laat nog 3 à 4 minuten krokant worden.

  3. Snij de courgette in brunoise meng met de pesto en serveer bij de vis. Werk af met olijfolie en fleur de sel.

0
Nog geen stemmen