Everzwijnrugfilet met Luikse siroop

Ingrediënten

  • 700 gr everzwijnfilet
  • 400 gr bospaddestoelen
  • 1 dl rode wijn
  • 2 dl wildfond
  • 1 dl Luikse siroop
  • 50 gr boter
  • versgemalen peper
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten

Bereiding

  1. Bak de everzwijnfilet mooi roze en laat deze rusten.

  2. Bak in dezelfde pan de paddenstoelen, houd ze terzijde en blus de pan met wat rode wijn en de wildfond. Voeg er de Luikse siroop bij en laat dit eventjes inkoken. Bind de saus met koude boter en kruid met peper.

  3. Versnijd het vlees en schik het in een waaier op een warm bord. Serveer met de paddenstoelen en schep er de saus over.

5
Average: 5 (1 vote)

Cycles Gladiator, Zinfandel 2010 (California, VSA)

Heerlyckheid, €9,95
Deze naar pruimen, tabak, fruitcake en cacao geurende en smakende ‘Zin’ heeft voldoende body om dit zwijn te temmen.

Vier seizoenen vlees - De Keurslagers

Uitgeverij:
Borgerhoff & Lamberigts
Formaat:

170x 240
Aantal pagina’s:

176
Prijs:

24,95 euro
ISBN:

97890890312631