Frangipanetaart

Ingrediënten

Glazuur

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Dessert

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 180 graden. Doe alle ingrediënten in een kom.

  2. Roer goed alles fijn met een klopper. Lang genoeg roeren zodat de massa zich bindt.

  3. Leg het bladerdeeg in de vorm, (zorg dat de vorm een goede warmtegeleider is) en prik erin. Smeer er de abrikozenconfituur op.

  4. Stort het amandelmengsel in de vorm en zet 35 minuten in de oven.

  5. Meng bloemsuiker met heel weinig water voor het glazuur, en giet over de taart eens afgekoeld.

0
Nog geen stemmen

Frangipanetaart

1. Laat het deeg rusten
2. Gebruik een bakvorm die de warmte goed geleidt
3. Prik in het deeg

SOS Piet 2

Auteur 
Piet Huysentruyt 
Uitgeverij 
Lannoo 
Fotografie 
Verne 
ISBN 
9789020977714