Gegrild spek met barbecuesaus

Ingrediënten

  • 4 aardappelen
  • 4 dikke schijven spek
  • 1 el perensiroop
  • 1 el ketchup
  • 1 el sojasaus
  • 1 el honing
  • 2 el balsamicoazijn
  • 1 el salsakruiden
  • 1 klontje boter
  • 1 el peterselie, fijngehakt
  • tuinkers
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Grill het spek.

  2. Meng de ketchup met de sojasaus, honing, azijn en de salsakruiden.

  3. Kook de aardappelen gaar in de schil. Snijd de hoedjes eraf en haal het vruchtvlees eruit. Plet dit met een beetje boter, peterselie en look.

  4. Serveer het spek met de saus, de aardappelen en de tuinkers.

0
Nog geen stemmen