Gemarineerde varkensreepjes gemarineerd met witte kool en zure room

Ingrediënten

  • 400 gr varkensreepjes
  • 1 el olijfolie
  • 200 gr witte kool
  • 100 gr zure room
  • 1 th lepel komijnzaadjes
  • 1 th lepel korianderzaadjes
  • 1 teentje gehakte knoflook
  • 1 mespunt sambal
  • 4 pitabroodjes
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Broodjes

Bereiding

  1. Marineer het vlees met de olijfolie, komijn, de koriander en de gehakte knoflook.

  2. Snijd de kool flinterdun, spoel in ruim water en laat uitlekken.

  3. Kruid de room met zout en sambal. Bak het vlees in een hete pan.

  4. Warm de broodjes kort onder de grill, snijd ze open en lepel er eerst de witte kool en dan het vlees in. Werk af met zure room.

0
Nog geen stemmen

Certus

VLAM

Campagne met steun van de VLAM.