Gezellig ontbijten: koffiekoeken met chocolade en kaneel

Ingrediënten

voor het glazuur

  • 3 kl bloemsuiker
  • 2 kl water

Deze koffiekoeken, een variant op de cinnamon roll zijn de ideale restverwerking. Nog wat choco en bladerdeeg liggen? Een snuifje kaneel en wat rozijntjes? Of misschien wat parelsuiker? Afgewerkt met glazuur en je hebt een lekkere ontbijtkoek!

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Rol het bladerdeeg uit.

  2. Wrijf in met choco. Strooi wat kaneel, rozijntjes en parelsuiker over de choco.

  3. Rol stevig op en snij in schijfjes van 1 à 2 cm. Meng een eidooier met melk. Haal de schijfjes door de melk met ei. Leg op bakpapier op een bakplaat.

  4. Bak 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.

  5. Meng ondertussen bloemsuiker met water. Werk de koffiekoeken af met een beetje glazuur.

0
Nog geen stemmen