Hapje: Belgische vlagjes met Maredsous kaas

Ingrediënten

  • 150 g zwarte-olijventapenade
  • 150 g tomatentapenade
  • 11 crackers of lange toastjes
  • 5 sneetjes Maredsous® Traditie

De komende maanden worden hoogdagen voor de fans van het betere voetbalwerk. Een tv, wat pintjes en heerlijke hapjes, meer heb je als echte fan niet nodig. Deze crackers met de Belgische driekleur en Maredsous® Traditie maak je niet alleen in 1-2-3, het is ook superlekker.

Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Belgisch
Vegetarisch

Bereiding

  1. Snijd de Maredsous® Traditie sneetjes zodat ze dezelfde grootte hebben als de crackers.

  2. Beleg de crackers met de kaas.

  3. Smeer voorzichtig, met behulp van een botermes, de zwarte-olijventapenade aan de linkerkant en de tomatentapenade aan de rechterkant.

  4. Je kan het geheel afwerken met kleine stukjes verse tomaat en zwarte olijf. Smakelijk!

0
Nog geen stemmen

Fijn samenzijn met Maredsous®

De zomer staat voor de deur. Perfect voor een boele frisse gerechtjes met Maredsous.

 

Ontdek hier meer recepten met Maredsous!