Kip in pikante duivelsaus

Ingrediënten

  • 200 g Maredsous Duiveltje Pikant
  • 70 ml halfvolle melk
  • 1 ui
  • 500 g kipfilet

Kip in een pikante kaassaus, het is eenvoudig en snel klaar.

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Meng de Maredsous® Duiveltje pikant samen met de melk op een zacht vuurtje om een Maredsous kaassaus te verkrijgen.

  2. Was de paprika's en tomaten. Schil de ui. Snij de groenten in kleine stukjes.

  3. Snijd de kipfilet in stukjes. 

  4. Doe boter in een pan. Bak de kip aan. Voeg de groenten toe en stoof mee. 

  5. Meng de kip en groenten met de kaassaus.

  6. Serveer met rijst. Werk eventueel af met verse koriander. Smakelijk!

0
Nog geen stemmen

Heerlijke gerechten met Maredsous®

Wie “Maredsous” zegt, denkt meteen aan de abdij en aan haar bieren en kazen. Wist je dat de smeerkazen van Maredsous® zich in 1 minuut omtoveren tot een heerlijke kaassaus? 

 

Meer tips en recepten met de Maredsous® sauzen ontdek je hier.