Linguine pasta met garnalen, courgette en saffraan

Ingrediënten

Met een pastagerecht zit je altijd goed. Een snelle lunch, een feestmaaltijd of een voedzaam avondmaal, het kan allemaal. Zomer, winter, lente of herfst, in elk seizoen vind je wel een passend gerechtje. Probeer dit gerechtje of laat je verrassen door één van onze andere toppers met Barilla® pasta. >> Bekijk hier onze special met alle recepten.

Dit kan iedereen
2 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans

Bereiding

  1. Kook de Linguine Barilla® in een pan gezouten kokend water, zoals aangegeven op de verpakking. 

  2. Snijd ondertussen de ui in fijne plakjes en stoof in een pan in olijfolie. Snijd de courgette in schijfjes en voeg ze toe aan de pan. Pel de garnalen, bak ze in de pan samen met de courgette en de ui. Voeg wat water toe. 

  3. Meng in een kommetje de saffraan met wat kookwater van de pasta. Giet deze mengeling in de pan. Giet de room erbij en voeg de Linguine Barilla® toe. Meng en serveer onmiddellijk. 

0
Nog geen stemmen