Mooi voor het oog, heerlijk voor het nieuwjaarsfeest! Zakouskis met eend, Maredsous® Peper en aardappeltjes

Ingrediënten

  • 200 g Maredsous met Peper
  • 4 sneetjes roggebrood (bv. Maredsous Abdijbrood)
  • 100 g gedroogde eendenbrost met zwarte peper
  • 4 middelgrote aardappelen
  • 20 g pijnboompitten

Mooi voor het oog, heerlijk voor het nieuwjaarsfeest! Zakouskis met eend, Maredsous® Peper en aardappeltjes

Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Snij het vet van het vlees. Hou bij. Snij de ontvette eendenborst in fijne sneetjes.

  2. Bak de aardappelschijfjes in het eendenvet met look.

  3. Snij het brood om kleine toastjes te maken.

  4. Smeer de Maredsous® Peper op het brood. Bedek met een schijfje aardappel en eend.

  5. Werk af met pijnboompitten. Smakelijk!

0
Nog geen stemmen

Maredsous®

Vandaag hoeven we je de boterham met Maredsous kaas misschien niet meer voor te stellen. Maar wist je dat Maredsous® een breed assortiment romige kazen telt waar je eindeloos creatief mee kan variëren? Van sandwiches of soepen tot aperitiefhapjes en Belgische klassiekers met een Maredsous-twist!

 

 

Klik en ontdek recepten en tal van tips.