Orzo met geroosterde tomaatjes en feta

Ingrediënten

  • 240 gr orzo (Griekse pasta)
  • 200 gr groene (baby)asperges
  • 250 gr kerstomaatjes
  • 1 el olijfolie
  • 4 lente-uitjes
  • 100 gr rucola
  • 12 zwarte olijven
  • 240 gr feta
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Caloriearm
Salade

Bereiding

  1. Doe de kerstomaatjes in een ovenschaal, besprenkel ze met olijfolie en zet ze 15 tot 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.

  2. Kook de orzo gaar in ruim water.

  3. Snijd de asperges in kleine stukjes en voeg ze de laatste 4 minuten bij het kookwater.

  4. Giet af en spoel onder ijskoud water.

  5. Meng de orzo en de asperges met de tomaatjes en het sap uit de ovenschotel. Snipper de lente-uitjes, snijd de rucola fijn en snijd de olijven in stukjes. Meng ze door de orzo. Verkruimel de feta en meng hem door de orzo.

  6. Dit gerecht heeft een ProPoints waarde van 12 per persoon.

0
Nog geen stemmen

Weight Watchers - Vandaag begin ik

Redactie
Hilde Smeesters
Uitgeverij

Lannoo
Fotografie
Luc Thys (Foodphoto)
ISBN
9789401403832