Ossobucco

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Snij de vliezen van het vlees en kruid met zout en peper.

  2. Ontvel de tomaten, verwijder de kroontjes en hak ze grof.

  3. Verhit de olijfolie en kleur het vlees op hoog vuur. Snij intussen de wortel, ui en selder in stukjes en laat het geheel kort met het vlees meebakken. Hak de knoflook fijn en voeg die bij de bereiding. Kruid met zout en peper. Voeg er de tomaten en de bouillon bij en laat minstens 1,5 uur stoven.

  4. Kook de tagliatelli 'al dente' en haal hem vervolgens door de boter.

  5. Serveer het vlees op warme borden en lepel er de groentenjus royaal over. Serveer de tagliatelli erlangs.

4
Average: 4 (1 vote)

Pico Maccario, Lavignone 2010 (Barbera d’Asti, Italië)

Magnus Wijnen, €10
Elegante Barbera met impressies van melkchocolade, hazelnoot, framboos en bosaardbei. Zijdezacht.

 

VLAM

Campagne met steun van de VLAM.

BCV Belgisch Gecontroleerd Kalfsvlees