Pastastrikjes met tomaat en basilicum

Ingrediënten

  • 2 el pomodorikruiden
  • 3 dl room
  • 4 el gehakte basilicum
  • 2 sjalotten
  • 2 teentjes look
  • 8 ontvelde en ontpitte tomaten
  • 1 bolletje mozzarella
  • 300 gr pastastrikjes (farfalle)
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Vegetarisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Kook de pasta gaar en spoel onder koud water.

  2. Snij de tomaten en de mozzarella in blokjes.

  3. Stoof de gehakte look en sjalot aan in de olijfolie, voeg de tomatenblokjes, de pasta, de mozzarella en de basilicum toe en laat het geheel goed opwarmen.

  4. Klop de room op met de pomodorikruiden. Serveer de pasta met een lepel van de room zodat die mooi over de pasta smelt. Versier het bord met de kruiden.

0
Nog geen stemmen