Pastinaaksoep met walnoten, pecannoten en appel

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Vegetarisch

Bereiding

  1. Rooster de noten krokant op halfhoog vuur. Laat afkoelen en hak ze grof.

  2. Schil de pastinaak, appel en ui en snijd ze in stukjes.

  3. Smelt de boter in een pan en voeg groente, appel en salie toe. Bak 5 minuten op halfhoog vuur.

  4. Breng intussen de bouillon aan de kook, voeg de gebakken groenten en de noten eraan toe maar bewaar wat van de noten voor de garnering. Laat de soep 10 minuten koken.

  5. Pureer de soep met de staafmixer en voeg de room toe. Breng op smaak met zeezout en peper.

  6. Schenk de soep in kommen en verdeel de garnering erover, druppel er de walnootolie op en serveer.

0
Nog geen stemmen

Good Food

Recepten
Happinez
Redactie
Beanca de Goede
Uitgeverij
Happinez
ISBN
9789029585910