Pizza met mozzarella, Gandaham en paprikacoulis

Ingrediënten

  • 4 pizzabodems (kant-en-klaar te koop)
  • 3 dl pizzasaus (kant-en-klaar te koop)
  • 400 gr buffelmozzarella in sneetjes gesneden
  • 8 sneetjes Gandaham
  • rucola, goed gewassen
  • zwarte peper
  • olijfolie
  • 1 rode paprika
  • zeezout
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans

Bereiding

  1. Snijd de paprika in twee en verwijder de pitjes. Plaats de paprikahelften op een ovenplaat met de bolle kant naar boven.

  2. Bak de paprika onder een voorverwarmde grill. De paprikahelften zijn klaar wanneer ze bijna zwart zijn. Plaats de paprika in een kom en bedek met vershoudfolie. Laat 10 minuten rusten. Pel de paprika. Mix de paprika met een staafmixer tot coulis. Kruid met zout.

  3. Bestrijk de pizzabodems met pizzasaus. Beleg met mozzarella. Bak de pizza’s in een voorverwarmde oven op 260 graden.

  4. Beleg met Gandaham en rucola. Kruid af met peper. Besprenkel met olijfolie en verdeel een beetje paprikacoulis over de pizza’s.

  5. Biertip: De Koninck

0
Nog geen stemmen

Duvel apero recepten