Regenboog-Cakepop van chocoladetaart

Ingrediënten

  • 1 stuk chocoladecake
  • 100 g donkere chocolade
  • 100 g witte chocolade
  • rode kleurstof
  • gele kleurstof
  • lolly-stokjes

Cakepops zijn stukjes taart op een stokje. Nog een restje cake over? Rol ze tot balletjes, draai ze door de chocolade en je hebt een heerlijk zoet lekkernijtje voor de kinderen of jezelf.

Opgelet: gebruik geen vloeibare kleurstof. Vocht en witte chocolade gaat schiften. Poeder is veel beter. Wij haalden de kleurstof bij Aveve.

Dit kan iedereen
4 personen
Meer dan 90 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Verdeel de restjes cake in kleine porties. Rol tot balletjes. Stop er een lolly in.

  2. Vries ze even in.

  3. Smelt donkere en witte chocolade au bain-marie. Verdeel de witte chocolade in twee delen. Meng de delen met respectievelijk rode en gele kleurstof. Doe in een spuitzak.

  4. Doe de donkere chocolade in een kom. Spuit er eerst de rode kleurstof over en dan de gele. Haal de lolly door de chocolade. Haal ze al draaiend uit de chocolade. Laat even uitlekken.

  5. Laat ontdooien in de koelkast. Smakelijk!

0
Nog geen stemmen