Sandwich met gerookte makreel, zongedroogde tomaatjes en zeespaghetti

Ingrediënten

Deze sandwich is een heerlijke belegde boterham. Ideaal als gezonde lunch!

Tip: gebruik zeewier in plaats van zeespaghetti, mocht je dit niet vinden. 

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Broodjes

Bereiding

  1. Ontzout de zeespaghetti zeer goed door hem zeer grondig af te spoelen onder koud stromend water.

  2.  Bak kort aan in de wok of pan in een lepel olijfolie. De zeegroenten moeten gaar maar knapperig zijn. Snij de ui fijn. 

  3. Versnijd de rode sla in dunne reepjes en schik op een bord. Leg de eerste snee brood op de sla en beleg met de in reepjes gesneden makreel. 

  4. Bestrooi deze met de gesnipperde uitjes. Leg er vervolgens weer een snede brood op. Beleg deze met de gebakken zee spaghetti en bestrooi met de maanzaadjes.  

  5. Werk af met de derde snede brood en garneer met een plukje prei of andere kiemen en enkel gedroogde tomaatjes. 

0
Nog geen stemmen