Scampi met romige dragondressing

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Hapje

Bereiding

  1. Pel de scampi, snijd ze met een scherp mesje tot in de helft open, en verwijder in één beweging het darmkanaaltje. Bak ze in wat olijfolie.

  2. Voor de dragondressing: meng de dragonmosterd met de dragonazijn en voeg al roerend langzaam de olie en daarna de room toe.

  3. Meng de fijngesneden bieslook en dragon onder het sausje en kruid met peper en zout.

  4. Dresseer de scampi’s op het bord en sprenkel er wat dragondressing over. Serveer.

5
Average: 5 (1 vote)

Domaine Chauveau, Les Croqloups 2010(Pouilly-Fumé)

Proef de passie, €10
Beter dan veel Sancerres. Limoenzeste, groene appel, vuursteen en een krachtige mineraliteit. Karakterfles.

Claudia kookt voor vrienden

Auteur
Annelies Ryckaert
Uitgeverij
Linkeroever Uitgevers
Fotografie
Heikki Verdurme
ISBN
9789057203725