Tortilla met appeltjes en speculoos

Ingrediënten

  • 4 tortilla's
  • 2 Jonagold appelen
  • 8 speculoos koekjes
  • 4 el zure room
  • 8 el bruine suiker
  • boter
  • bloemsuiker
  • munt
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Dessert

Bereiding

  1. Snijd de appelen in blokjes van 1 cm. Stoof ze aan in wat boter. Voeg er de bruine suiker en wat kaneel aan toe.

  2. Schik de 4 tortilla vellen voor je. Leg er een laagje zure room, appeltjes en daarboven op de verkruimelde speculooskoekjes.

  3. Rol ze op en leg ze in een beboterde ovenschaal en overstrooi met bloemsuiker. Zet gedurende 8’ in een oven van 180°.

  4. Serveer en versier met wat munt en in julienne gesneden appeltjes.

5
Average: 5 (1 vote)