Paasbrunch: verloren brood met Maredsous, aardbeien en veenbessen

Ingrediënten

  • 4 sneetjes romige kaas (Maredsous Tradition)
  • 4 sneetjes wit toastbrood
  • 450 g aardbeien
  • 300 ml melk
  • 1 handvol veenbessen
  • wat lemon cress

Wil je scoren op de paasbrunch? Serveer dan deze variatie op het verloren brood. 

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Klop het ei los met de melk. Wentel het brood in de melk. Bak in een beetje boter.

  2. Leg er de veenbessen en een sneetje Maredsous® traditie kaas op. Laat de kaas eventjes smelten in een oven op 180 graden Celsius.

  3. Snij een paar aardbeien in plakjes en enkele doormidden. Leg de plakjes op de kaas.

  4. Mix de rest van de aardbeien in een coulis.

  5. Werk het geheel af met coulis, de doormidden gesneden aardbeien en de lemon cress.

0
Nog geen stemmen

Fijn samenzijn met Maredsous®

De zomer staat voor de deur. Perfect voor een boele frisse gerechtjes met Maredsous.

 

Ontdek hier meer recepten met Maredsous!