Aardappelgalletje

Ingrediënten

Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Versnipper het sjalotje heel fijn.

  2. Snijd de hesp en champignons in fijne reepjes.

  3. Schil de aardappelen.

  4. Rasp de aardappelen in lange slierten met de mandoline.

  5. Meng alles even door elkaar in een kom.

  6. Zet een antikleefpan op een hoog vuur met een beetje olijfolie.

  7. Wanneer de olie heet is, doe dan alles in de pan en druk goed aan met een spatel.

  8. Laat 5 à 6 minuten bakken aan elke kant. Zet halfweg het vuur lager.

  9. Snijd in 4 gelijke stukken ern serveer.

4
Average: 4 (1 vote)

Aardappelgaletje

1. Snij alles heel fijn
2. Stoof niets op voorhand aan
3. Snij de patatten met de mandoline
4. Bak in een antiaanbakpan