Appeltaart met crumble

Ingrediënten

Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Dessert

Bereiding

  1. Meng de boter, bloem en suiker met de handen tot een crumble.

  2. Rol het bladerdeeg op het boterpapier uit op een bakplaat.

  3. Snij de appelen in schijfjes. Prik gaatjes in het deeg met een vork. Schik de appelschijfjes in waaiervorm op het deeg, maar blijf een paar cm van de rand.

  4. Strooi de crumble over de appels.

  5. Zet in een voorverwarmde oven van 200°C, gedurende 20 à 25 min.

4.5
Average: 4.5 (2 votes)

Appeltaart met crumble

1. Gebruik echte boter voor de crumble
2. Gebruik bladerdeg ipv. kruimeldeeg
3. Geen taartvorm gebruiken
4. Snij de appelen in schijfjes
5. Geen citroensap toevoegen