Cannelloni met spinazie, feta en pijnboompitten

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Warm olijfolie op in een pan, snij de ajuin en tomaten fijn en stoof ze aan in de olijfolie. Giet de gepelde tomaten en het water erbij en voeg de bouillon toe. Kruid met peper, zout en rozemarijn en laat inkoken.

  2. Zet een anti-kleefpan op een middelmatig vuur en rooster de pijnboompitten.

  3. Stoof de verse spinazie aan in een pan met een beetje olijfolie, kruid met peper en zout, en roer om tot hij geslonken is.

  4. Meng de spinazie met de ricotta en feta en voeg de pijnboompitten toe. Doe dit mengsel in een spuitzak en vul elk cannellonirolletje. Leg de gevulde cannelloni’s naast elkaar in een ovenschotel. Schep de tomatensaus erover en bedek met schijfjes mozzarella en strooi er geraspte Parmezaan over.

  5. Zet 20 min. in een voorverwarmde oven van 180°C

4
Average: 4 (1 vote)

SOS Cannelloni met spinazie, feta en pijnboompitten

1. Voeg meer vocht toe bij de tomatensaus
2. Doe geen parmezaanpoeder in de vulling
3. Voeg geen eieren toe
4. Leg de cannellonirolletjes niet op elkaar