Côte à l'os op de teppanyaki

Ingrediënten

  • 1 côte à l'os
  • peper en zout
Gevorderde
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Laat je cote à l'os op kamertemperatuur komen. Verwarm je teppanyaki al op 250°C.

  2. Kruid je vlees goed voor je het bakt.

  3. Laat je vlees bakken, en laat eerst een kant toeschroeien op 250°C, ongeveer 2 à 3 min. Daarna zet je de temperatuur op 180°C, en laat je alles bakken, tot het midden van het vlees, ongeveer 8 à 10 min. Daarna draai je het vlees om en herhaal je dit.

  4. Haal je vlees van het vuur en laat het rusten. Doe er wat aluminiumfolie over.

0
Nog geen stemmen

Cote a los

1. Start niet met koud vlees
2. Schroei het vlees dicht en zet het vuur nadien lager
3. Laat het vlees rustig garen