Curryworst

Ingrediënten

  • ½ kg varkensgehakt
  • 1 eigeel
  • 1 teentje look
  • brickdeeg
  • currykruiden
  • peper
  • 1 ui
  • 1 dl room
  • zout
  • 2 aardappelen gekookt en laten afkoelen
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Meng het gehakt samen met het eigeel, look en ui. Voeg de room en de kruiden toe en cutter alles in een keukenrobot.

  2. Meng er dan de geplette aardappelen door.

  3. Neem een brickdeeg en leg er een worstje van het bereide gehakt op. Rol op en kleef toe met eigeel. Frituur op 180 graden.

0
Nog geen stemmen

SOS Piet 5

Auteur
Piet Huysentruyt
Uitgeverij
Lannoo
Fotografie
Verne
ISBN
9789020998566

Curryworst

1. Voeg aardappelen toe voor de binding
2. Leg het brickdeeg pas voor je wanneer je ermee aan de slag gaat
3. Bak zeker niet meer dan 4 curryworsten tegelijkertijd