Groentjes in filodeeg

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Vegetarisch
Voorgerecht

Bereiding

  1. Verwarm de olie in een anti-kleefpan. Snijd alle groentjes in kleine blokjes en stoof ze aan in de de pan gedurende enkele minuten. Kruid met peper & zout. Laat ze uitlekken en afkoelen op keukenpapier.

  2. Snijd een vierkant uit het filodeeg, gebruik de resten van het vel om een dubbele bodem te maken voor de groentjes. Leg de groentjes hierop en vouw het deeg dicht. Gebruik een tandenstoker om het beursje te sluiten.

  3. Leg bakpapier in een ovenschotel en leg de beursjes erop. Zet in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 10 à 12 minuten.

  4. Schep ze met een spatel voorzichtig op een bord en versier het bord met grof zeezout, peper, basilicum en een streepje olijfolie.

0
Nog geen stemmen

Groentjes in filodeeg

1. Werk met een anti-kleefpan
2. Gebruik olie
3. Bak de groentjes stevig aan
4. Werk met koud filodeeg
5. Voeg aubergine toe