Video: Video: Varkenskaakjes
Video: Varkenskaakjes
Uw video is aan het laden...

Stoofpotje van varkenswangetjes

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten

Bereiding

  1. Kruid het vlees met peper en zout. Smelt een klontje boter in een pot en schroei beide kanten van de varkenskaakjes mooi dicht.

  2. Voeg de ui toe. Overstrooi met bloem en blus met water. Roer het aanbaksel los met de garde. Voeg het bier nu toe en laat opkoken. Voeg een beetje suiker toe als het te bitter is.

  3. Doe er ook nog de PH rundsbouillon bij, de tijm en de laurier en alle andere harde groenten die je wil toevoegen. (vb wortel, prei, knolselder, aardappel)

  4. Laat gedurende 45 minuten à 1 uur sudderen op een zeer zacht vuurtje, zonder deksel.

0

Nog geen stemmen

Porcupine Ridge, Merlot 2011 (Coastal Region, Zuid-Afrika)

Wijnen De Kok €9,00

Verwen uw wangen met deze naar koffiebonen, zoethout, cacao en bosbessengelei smakende wijn, die toch voldoende frisheid biedt.

Stoofpotje van varkenswangetjes

1. Bestrooi het vlees met bloem
2. Blus eerst met water en nadien pas met bier
3. Laat het stoofpotje zachtjes garen

SOS Piet 5

Auteur
Piet Huysentruyt
Uitgeverij
Lannoo
Fotografie
Verne
ISBN
9789020998566