Leer koken als een echte chef

Wilt u in een korte tijd de oneindige kookmogelijkheden ontdekken van de combi-stoomoven van AEG?

Reserveer dan snel een kooksessie in de Cooking Club van AEG op één van de acht locaties in België.

Leer koken als een echte chef met de combi-stoomoven en proef meteen de heerlijke klaargemaakte gerechten!

Basis sessies

Deze exclusieve basis culinaire sessies kosten slechts € 30, - per persoon. Indien u van plan bent om de gelukkige eigenaar te worden van een AEG ProCombi Steam oven, dan ontvangt u van de Cooking Club een waardebon van € 30, - geldig bij aankoop van een AEG ProCombi Steam oven. Voor de personen die al in bezit zijn van deze oven, zullen wij een terugbetalingsbon van € 30 verschaffen tijdens de sessie.

De verschillende functies van de AEG Procombi Steam oven en van de inductiekookplaat zullen tijdens deze sessies worden uitgelegd aan de hand van een paar eenvoudige bereidingen en degustaties.

Thema sessies

U kunt ook binnenkort thematische sessies volgen waarbij de gastronomie van een land of het gebruik van een seizoensproduct in de kijker wordt gezet.

Tijdens de sessie maken we gerechten klaar met behulp van de AEG ProCombi Steam oven en van de inductiekookplaat van ons Duits merk, waarna u samen met de andere deelnemers jullie kookkunsten kunt proeven.

Wij delen u mee dat de inschrijvingsprijs voor een thematische sessie afhankelijk is van het onderwerp of product dat in de kijker staat. De prijs en het thema kunt u vinden op onze site.

Masterclass sessies Foodpairing

Hier bieden wij u de kans om vertrouwd te raken met de FOODPAIRING, een techniek die gebruikt wordt door de grootste wereldwijde gastronomische namen.

FOODPAIRING bestaat uit het samenvoegen van ingrediënten gebaseerd op de overeenkomsten van aromatische moleculen bij het maken van nieuwe combinaties met voeding of drank.

Voorbeeld: boter en asperges, citroen en oester of meer origineel kiwi en oester.

Kom deelnemen aan een FOODPAIRING sessie. In aanvulling van het degusteren van de bereide gerechten, zal u ook een kookboek FOODPAIRING cadeau krijgen.

De inschrijvingsprijs voor de Masterclass FOODPAIRING sessies bedraagt € 75 per persoon.

Sterrenchefs sessies

Naast de FOODPAIRING zijn wij ook heel blij om sessies geleid door een sterrenchef aan te bieden.

Tijdens een drie-gangen menu, zal de sterrenchef u de keuze van de ingrediënten, de kooktechnieken, de procedure en het dresseren van het bord uitleggen, ook zal hij al uw vragen beantwoorden voor u alsnog plaatsneemt om te kunnen genieten van de juist klaargemaakte culinaire hoogstandjes.

De inschrijvingsprijs voor de Masterclass Sterrenchefs sessies bedraagt € 75 per persoon.